Stendap komedija Mariane Aranđelović „Veče sa njom”


veče sa njom

Stendap komedija glumice Mariane Aranđelović „Veče sa njom” otvoriće Limenka teatar fest, koji se održava u okviru Kaleidoskopa kulture. Stendap nastup Mariane Aranđelović pogledajte u petak 17. septembra u Kulturnoj stanici Liman od 19.30 sati.

Ulaznica za predstavu je 1 ALU COINALU-COIN, kovanica načinjena od aluminijuma koja na jednoj strani ima jedinstveni žig, koju dobijate donošenjem po pet praznih limenki po osobi, uključujući i decu.

Donošenjem većeg broja limenki dobijate više alu coina i mogućnost da njima kupujete notese (2 alu coina, odnosno 10 limenki), torbe (3 alu coina) i knjige (3 – 7 alu coina).

Limenka teatar fest je nastao iz manifestacije „Limenkica – ulaznica”. Već 12 godina, kao jedinstvena manifestacija u svetu, na neobičan način spaja edukaciju dece i mladih o zaštiti životne sredine i reciklaži i pozorišnu umetnost. U ovoj manifestaciji do sada je učestvovalo preko 70.000 dece i roditelja i prikupljeno je više od pola miliona limenki za piće.

Pozorišne predstave biće igrane i u drugim kulturnim stanicama, a šta vas sve očekuje na ovogodišnjem Limenka teatar festu pogledajte ovde.